5
Evroliga

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

VUJOŠEVIĆ: ‘Koliko poznajem Partizanovu publiku, neće se predati, sada će podržavati klub još više’

Objavljeno: 25.05.20 u 18:30

Košarkaši Partizana lišeni su prava da se na terenu bore za mesto u Evroligi, za ‘zelenim stolom’ odlučeno je da će naredne sezone ponovo igrati u Evrokupu.

Istih 18 klubova učestvovaće naredene sezone u Evroligi. Legenda crno-belih Duško Vujošević rekao je za ‘Sport klub‘ da ga ova odluka nije iznenadila.

Kada je reč o 11 klubova sa A licencom, to nije dobro za košarku, ali oni nisu bili sporni. U principu ne volim kada se stvar rešavaju za zelenim stolom, bilo je najnormalnije kada je u pitanju region da se odredi turnir, neki model takmičenja kojim bi se došlo do šampiona ABA lige, koji bi onda predstavljao region u Evroligi. Novim sponzorom Gaspromom menja se pozicija Zenita, on bi mogao da bude 12. ekipa koja dobija ugovor. Predvideo sam u intervjuu za list ‘Danas’ da se neće igrati i da će Zvezda dobiti vajld kard. Nije dobro za evropsku košarku da se tako donose odluke, a nisu dobri ni ti desetogodišnji ugovori – kaže Vujošević.

Partizan je bio prvoplasirani tim ABA lige, a u četvrtfinalu Evrokupa obezbedio je mesto kao tim sa najboljim odnosom pobeda i poraza.

Apsolutno je nepravedno prema Partizanu, a koliko ja poznajem Partizanovu publiku, ona se neće predati i tek će sada podržavati klub više – istakao je Vujošević.

0
0

5 Komentara

  1. Da DULE. BICEMO JACI
    I BROJNIJI. TRINKI, OSTOJA,
    LONCARE GLAVU GORE,OVE
    GODINE OSVAJAMO EVRO
    KUP. UBEDLJIVO. U INAT
    SVIMA. POZDRAV !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter