11
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

SAOPŠTENJE KK CRVENA ZVEZDA: Najrealnije i najpravednije rešenje

Objavljeno: 25.05.20 u 15:40

Košarkaški klub Crvena zvezda se oglasio povodom saopštenja Evrolige o suspenziji protekle i planovima za narednu sezonu.

Evroliga je okončana bez odluke o šampionu, a u narednoj će nastupiti istih 18 klubova kao u 2019/2020.

To znači da će Zvezda opet biti predstavnik Srbije i ABA lige u elitnom košarkaškom takmičenju.

– KK Crvena zvezda mts smatra da je ovo najrealnije, najpravednije rešenje za sve klubove, uključujući i naš, koji se u trenucima prekida borio za četvrtfinale najelitinijeg evropskog takmičenja, ali se tokom dvomesečne pauze do konačne odluke Evrolige, ponašao odmereno bez ikakvog prejudiciranja konačnog rešenja koje je zapravo bilo – jedino moguće!

ZVANIČNA ODLUKA: Zvezda i sledeće sezone u Evroligi, poznato i šta će biti sa Partizanom

Ovakvu odluku kada je naš klub u pitanju vidimo i kao još jednu potvrdu kvalitetnog rada KK Crvena zvezda, partnerskog odnosa koji imamo sa Evroligom već dugi niz godina, ali i velikog poverenja koje najkvalitetnije klupsko takmičenje ima prema našem klubu i koje je građeno dugi niz godina.

BILI BERON RASPALIO MAŠTU ‘DELIJA’: Miljenik navijača Zvezde se oglasio nakon odluke Evrolige (FOTO)

KK Crvena zvezda mts će nastaviti kao višegodišnji integralni deo evroligaške porodice da se razvija kao klub koji je već skoro deceniju učesnik Evrolige, ali će takođe tokom leta napraviti sve neophodne i moguće korake kako bi naš klub i prvi tim bili konkurentni u narednoj sezoni Evrolige, koja će biti izazovna zbog globalne pandemije virusa Covid-19 koja je i prekinula košarkašku sezonu u Evropi – navodi se u saopštenju sa Malog Kalemegdana.

0
0

11 Komentara

  1. Sada opet srbija gleda punjenje covicevih pulena iznova, stara prica a nova imena, ponovo dobric, davidovac, lazic i ostali debili igraju evroligu a da toga nisu ni svesninajgore sto ce deci da pricaju da su igrali u elitno takmicenje, a sto je najgore sve je bolna istina, ni krivi ni duzni…boze ima li te

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter