2
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVEZDA OŠTRO ODGOVORILA ‘MUNDO DEPORTIVU’: Ne tražimo i ne očekujemo nikakav razgovor, naša pozicija u EL je jasna!

Objavljeno: 24.05.20 u 19:02

Prestižni španski list ‘Mundo Deportivo’ dao je informaciju da je KK Crvena zvezda pisao Evroligi uoči sastanka u ponedeljak.

Sa ‘Malog Kalemegdana’ stigao je oštar demanti. Crvena zvezda poručuje da je njihova pozicija u Evroligi jasna i da se oni ne bave kao neki ‘spinovanjem’ u medijima.

– KK Crvena zveda nije zvala Evroligu, niti očekuje bilo kakav odgovor. Naša pozicija u Evroligi je jasna i nije se promenila za razliku od nekih drugih koji naručuju tekstove i spinuju na dan pre odluke Evrolige da li će se sezona nastaviti ili ne – navodi portparol Crvene zvezde Igor Vujičin, a prenosi B92.

Podsetimo, igrači timova Evrolige juče su se izjasnili protiv nastavka sezone, a konačna odluka biće doneta sutra na sastanku.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. ma daj … ti spanci i ceo kosarkaski svet … NE zna za mogucnosti i moc … vestacke tvorevine i drzavni projekat FMPkkcz-u (sdcz sa filijalom iz zeleznika…). ljudi u i oko zvezde, sve javno i transparentno rade … !? a ko bi ko pisao i zvao, to samo moze BRNARBICKA. evo da vidite: sad slede saopstenja, izjave, komentari botova, mediji … ma ko sve NE … da se srpsko patriotsko i pravoslavno cedo… samo do EL domogne … STA KOSTA DA KOSTA … samo kazite.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter