0
Košarka

FOTO: Youtube/screenshot

AMERIKANAC POBESNEO: Hteli smo da prebijemo srpskog trenera jer nas je nazvao ‘crncima’!

Objavljeno: 24.05.20 u 12:53

Američki košarkaš Ajk Judano, podelio je iskustvo iz vremena dok je nosio dres Avelina, tada je od trenera Nenada Vučinića doživeo neprijatni šok.

Amerikanac je rekao da se suočio sa nesvakidašnjom situacijom, a da je glavni akter priče trener koji poseduje pasoš Srbije i Novog Zelanda, po njegovim rečima trener je koristio neprimerene metode kako bi motivisao igrače.

KARI DAO ‘ZELENO SVETLO’: Spreman sam za povratak ako se ispune sve bezbedonosne garancije!

Trener… O, Bože… Skoro sam zaboravio na to. Prva utakmica… Kako sam to zaboravio… Prva utakmica u Avelinu, igrali smo u Trentu, gubili smo na poluvremenu. Ulazimo u svlačionicu i trener počinje da luduje… Rekao je da treba da igramo kao “crnci”. Mi smo bili u fazonu, kao šta? Taj lik nam je rekao da treba da igramo kao “crnci”? Kao, šta? Bio sam u tom timu tek 48 sati… – naveo je Judano.

NEMANJA VIDIĆ ZA HS: Pokušaćemo ponovo da zaustavimo Zvezdu, jasni su planovi za nastavak karijere

On tvrdi da su on i njegovi saigrači bili u šoku…

Sve što se desilo je potpuno novi nivo s*anja… Rekao je to i mislio je da je to u redu… Novi trener je promenio stvari, razumeo je kako ko od nas treba da igra i igrali smo bolje – istakao je Judano, a preneo portal Nova.rs.

FOTO: Youtube/screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter