1
AdmiralBet ABA Liga

ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE – TERENS KINSI: Možda je vreme da ispričam zašto sam otišao iz Partizana!

Objavljeno: 22.05.20 u 21:18

Američki košarkaš Terens Kinsi nastupao je za oba ‘večita rivala’, a nedavnom objavom ‘zapalio’ je društvene mreže.

Kinsi je jedno od najzvučnijih imena koje je nastupalo u Srbiji u novijoj eri, nekadašnji igrač Memfisa i Klivlenda jedan je od retkih amerikanaca koji je nosio dres Partizana (sezona 2013/14) i Crvene zvezde (2015/16)

Sa Zvezdom je osvojio ABA ligu, kao i šampionat Srbije, igrao je i u četvrtfinalu Evrolige, sa Partizanom je nastupao u drugoj fazi Evrolige.

RASTUŽIO DELIJE: Teškim i emotivnim rečima Tarens Kinsi se oprostio od Crvene zvezde (FOTO)

Njega su navijači Partizana isprovocirali, a zbog toga je obećao da će ispričatiti svoju priču kako je do rastanka sa Partizanom došlo.

Možda je vreme da konačno ispričam moju priču o tome zašto sam napustio Partizan. Razmišljam da objavim uživo na najvećoj socijalnoj mreži u Srbiji – napisao je Kinsi uz fotografiju na kojoj je pisalo ‘Koliko vas je spaslo nekome reputaciju ne pričavši vašu stranu priče

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Maybe I should finally tell my story why I left Partizan ⚫️⚪️🤔 I may consider going live with the biggest social media platform in Serbia 🇷🇸

A post shared by tk_kinsey (@tk_kinsey) on

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter