2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

TRINKIJERI: Preplašio sam se, ne bih nikome da držim lekcije, ali…

Objavljeno: 19.05.20 u 19:43

Trener Partizana Andrea Trinkijeri vratio se iz Italije.

Italijanski stručnjak odmah je prionuo na posao, ipak, za klupsku televiziju rekao je da su ga iznenadile su ga neke stvari u Srbiji.

Provodio sam vreme u kući, sa decom, nije mi bilo teško jer sam želeo da budem oprezan. Situacija ide na bolje. Svakog dana je manje zaraženih, manje mrtvih, bolnice se prazne. Iskreno, ne bih nikome da držim lekcije, ali preplašio sam se malo, jer se ovde ponašaju ljudi kao da ništa nije bilo. A bilo je, tako da moramo svi da budemo oprezniji – ističe Trinkijeri

Ističe da je zadovoljan stanjem u kome se igrači nalaze nakon izolacije zbog koronavirusa.

Igrači su u super stanju, niko se nije ugojio, radili su, to je dobro. Najvažnije je da se niko ne povredi, ovo je dva meseca, skoro tri meseca pauze, rizik je ogroman i zato moramo da budemo pažljivi – poručio je Trinkijeri

FOTO: KK Partizan

0
0

2 Komentara

  1. Priča čovek bez maske na licu, koji je ušao u zemlju bez obaveznog karantina od 14 dana. Licemerno, nema šta, još bi da drži lekcije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter