0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

KONAČNO POVRATAK U DVORANU: Mijailović najavio povratak Trinkijerija, ali to nije sve…

Objavljeno: 13.05.20 u 21:54

Nakon dva meseca, košarkaši Partizana su se u sredu, 13. maja, vratili u salu.

Ukupno 11 igrača, treniralo je danas sa loptom, najavivši tako postepeni povratak u normalna trenažni proces. Istovremeno, uprava KK Partizan, intenzivno radi na povratku trenera Trinkijerija i Šćepanovića, kao i ostalih prvotimaca u Beograd.

KATASTROFA U KAZAHSTANU: Klub suspendovao plate igrača, četvorica Srba na ivici egzistencije!

Želja kluba je da se nakon svih zakonskih procedura koje se tiču preventivnih mera, prvi tim i stručni štab kompletiraju i da što pre u kompletnom sastavu nastavimo sa pripremama za nastavak sezone. Svi prvotimci i članovi stručnog štaba su obavili neophodne testove i svi su bili negativni na Korona virus. Očekujemo da se do kraja nedelje naš stručni štab kompletira, dok verujemo da ćemo do kraja iduće nedelje uspeti da vratimo i sve igrače iz inostranstva – istakao je predsednik Partizana, Ostoja Mijailović i dodao:

FOTO: KK Partizan

SAVO MILOŠEVIĆ: Cilj je jasan, situacija je specifična, ali svakog rivala moramo ozbiljno da shvatimo

Kao što smo mnogo puta istakli do sada, prioritet za KK Partizan NIS je završetak sezone na parketu, uz bezbednost svih učesnika na terenu i oko terena. Na prethodnom sastanku ABA j.t.d. lige, većina klubova se na isti način izjasnila i mi se spremamo za nastavak sezone. Istovremeno, čekamo i odluke Evrolige o nastavku Evrokupa i Evrolige. Zbog toga smo doneli odluku da što je pre moguće okupimo tim i nastavimo sa radom u punom kapacitetu – naglasio je Mijailović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter