9
AdmiralBet ABA Liga

HOĆE LI OVO PODIĆI PRAŠINU: Partizan ili Zvezda u Evroligi, Turčin zna…

Objavljeno: 12.05.20 u 20:08

Odluka o nastavku Evrolige biće doneta 24. maja, a turski novinar otkriva planove ‘elitnog’ takmičenja za sledeću sezonu.

Čeka se! Evroliga će odluku o nastavku ili nenastavku sezone doneti 24. maja. Ipak, turski novinar Fersu Jahjabejoglu donosi vest da će Evroligu sledeće sezone igrati isti timovi kao i ove. To znači da bi predstavnik iz ABA lige bila Crvena zvezda.

Po informacijama kojima on raspolaže, ako se sezona ne nastavi zbog pandemije korona virusa u Evroligi će igrati 18 klubova koji su bili učesnici ove sezone.

Pre toga danas je Fersu Jahjabejoglu objavio da će Jaka Blažič pojačati Crvenu zvezdu. Sad ostaje da sačekamo 24. maj.

0
0

9 Komentara

  1. vestacka tvorevinâ FMPkkcz-drzavni projekat moze samo u evro ligu pod uslovom: ako drzava (brnabicka, mali, vesi i ,…) covicu evro ligu plate … i tako zelju navedenih … kroz vec date drzavne garancije … za organizaciju ovogodisnje zavrsnice evro lige u beogradu, sve vec u protklih 9 godina vidjeno … i ako po svim parametrima … kosarkaska INSTITUCIJA kk partizan evro ligu zasluzuje da igra.

    0
    0
    Odgovori
    • Sekacu lima iz prislonice napusti sednicu glavnog odbora,sa sve perikom,i idi gledaj svoju dinamicnu igokeu iz zagreba u kupu tetka djane…

      0
      0
      Odgovori
  2. Normalno najjači i najorganizovaniji klub na Balkanu sa vrhunskim radom u svim pogonima, pogotovo što liga nije završena i što je moralna obaveza da se odigra u ovom sastavu. To što su nekima pale pare s neba i što misle da su bogom dani da se guraju tamo gde im realno nije mesto na osnovu kvaliteta tima je njihov problem. Šteta što ABA lige neće biti do kraja sezone kako bi dobili uverenje direktno na terenu. Ionako sada njima sledi prizemljenje odlazi grof trikiniki odlaze svi stranci tako da su ponovo duplo golo. Najbitnije u svemu je da Trikiniki dobije svoje meleonče.Interesantno je da Bartolomeu ima sve podatke iako Bodiroga i Radović lobiraju na sve strane za klub ljubavi.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa da KkCz drzavni projekat i privatni klub Cove kako vele limari a u njihovoj sekti svi u upravnom odboru iz vladajuće stranke i jos imaju neograničeni drzavni budzet i oni satro jadni nisu drzavni projekat ali kada bi se zezali,,,,,

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter