1
Evroliga

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

VUJOŠEVIĆ: Da smo imali novca i uslove kao Partizan ove sezone, osvojili bismo Evroligu!

Objavljeno: 09.05.20 u 12:54

Prisetio se nekadašnji trener Partizana jednog od najvećih uspeha kluba u novom milenijumu.

Partizan je tačno pre 10 godina bio učesnik F4 Evrolige, tada je snove Partizana u duelu protiv Olimpijakosa srušio Džoš Čildres poenima u poslednjoj sekundi.

Rado se sećam te sezone. Pred početak je ekipu napustilo nekoliko značajnih košarkaša. Peković, Tepić, Tripković, Veličković, Lazme, Rakočević, Vitkovac… Mi nikako nismo mogli da napravimo pravi kontinuitet, i to iz materijalnih razloga. Da je bilo stabilno, sigurno bi Peković ostao. Da smo imali novca i uslove kao Partizan ove sezone, na primer, osvojili bismo Evroligu – rekao je Vujošević za ‘Kurir’.

ZVANIČNO: Duško Vujošević ima novi klub i novi posao! (FOTO)

Po rečima trofejnog trenera, poraz protiv Olimpijakosa jedan je od najtežih u njegovoj dugoj karijeri.

U karijeri sam imao mnogo pobeda i poraza, ali taj mi je među dva najgora. Imali smo dobijen meč, skoro da je bila smo stvar tehnike. Jednostavno, nismo imali sreće. Finale je jedan meč, bez obzira na to što bi Barselona bila apsolutni favorit. Mnogi su protiv nas to bili, pa smo ih pobeđivali. Plasan na Fajnal-for je veliki uspeh, ne samo moj, nego igrača, uprave i navijača, koji zaslužuju veliko poštovanje – dodao je Vujošević.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter