0
AdmiralBet ABA Liga

PAVIĆEVIĆ OŠTRO I ISKRENO: Partizan bi titulu, Zvezda poništenu sezonu, Budućnost i mi nastavak, a Cedevita mi je nejasna!

Objavljeno: 09.05.20 u 19:30

Nema sumnje da je Mihailo Pavićević jedan od voljenijih trenera u ABA ligi, a danas je izneo svoj stav o nastavku regionalnog takmičenja.

On je za ‘CDM’ poručio da je teško naći kompromis kako da se sezona završi. Kako kaže, svi vuku na svoju stranu, a najnejasnija mu je Cedevita Olimpija.

– Teško je dočekati pravedno rešenje, jer svi vuku na svoju stranu i gledaju interes. Partizan bi da mu se uvaži plasman u regularnom delu sezone i dodeli titula. Ni Zvezdi se ne igra i ona bi da odugovlači sa rešenjem, pa da eventualno nakon proglašenja sezone nevažećom zadrži status evroligaša – rekao je Pavićević i dodao:

– Budućnost i mi bismo da igramo, jer nam je to jedini put do titule… U svemu je najčudniji stav Cedevita Olimpije, iz koje ističu da bi igrali završnicu i tražili to mesto za Evrokup, a već su raspustili skoro ceo tim.

Crnogorski stručnjak je istakao da je mnogo otvorenih pitanja.

– Mnogo je otvorenih pitanja, oko potencijalnih karantina, putovanja, obezeđivanja testova za igrače, dolaska stranih igrača… Naravno i ugovora, jer kako bi neki igrači igrali ako su već potpisali za druge timove? To za nas nije problem, ali jeste za druge. Sve to me ne čini optimistom – istakao je Pavićević, trener Mornara iz Bara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter