0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HOTSPORT

OSTOJA MIJAILOVIĆ: Trinkjeri je trener Partizana, ali može da otkupi svoj ugovor!

Objavljeno: 08.05.20 u 11:20

Italijanski stručnjak ima još godinu dana ugovora sa Partizanom, ali se spekuliše o tome da bi naredne sezone mogao da napusti Beograd.

O tome, ali i Evroligi gvorio je prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović. On je objasnio situaciju oko Andree Trinkjerija.

– Nije moj nivo da komentarišem tuđe intervjue. Ja znam ko je trener Partizana i sa Trinkijerijem imam direktnu komunikaciju, trenutno putem telefona. On je u ovom trenutku trener Partizana, a ima ugovor i za narednu sezonu – rekao je Mijailović za ‘Informer’ i nastavio:

– I igrači i trener imaju pravo da traže da napuste klub, ali u tom slučaju moraju da plate nadoknadu za svoj odlazak. Trener može da otkupi svoj ugovor i tako pređe u drugi klub. Međutim, kako sad stoje stvari, Trinkijeri se ponaša kao trener Partizana. Pravimo planove za sledeću sezonu. Ako bude nekih promena, javnost će biti obaveštena.

Kako kaže jedva čeka nastavak sezone.

– Jedva čekamo da se nastavi sezona. Naravno, preduslov je da se steknu uslovi za to. Ovo može da bude možda i najuspešnija sezona u klupskoj istoriji posle 1991/1992, kad je Partizan bio prvak Evrope.

Evroliga je na čekanju.

– Iskreno da vam kažem, mislim da u ovom trenutku niko ne zna šta će biti. Svi čekamo odluku Evrolige. Verovatno će i ABA slediti tu odluku, mada to ne bi trebalo porediti, jer je u ABA ligi regularni deo skoro završen, a u Evroligi ima još da se igra. Šta je pravedno, šta nije… Svako iz svog ugla gleda šta je najbolje za njega – zaključio je Ostoja Mijailović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter