0
Košarka

MAJKA DRAŽENA PETROVIĆA: Kada su mi javili za sina, krenula sam da skočim sa terase!

Objavljeno: 08.05.20 u 14:34

Televizija ‘Arena sport’ nastavila je sa emisijom majke poznatih sportista, a gošća je sada bila Biserka Petrović, majka Dražena Petrovića.

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena u Jugoslaviji i Hrvatskoj poginuo je u saobraćajnoj nesreći. Draženova majka Biserka govorila je o trenutku kada su joj javili da je on poginuo.

– Bilo je oko ponoći kada je zazvonio telefon. Javila sam se i glas sa druge strane je pitao da li je to stan Dražena Petrovića. Kada sam rekla da jeste, rekli su mi „Vaš sin je poginuo“. Pokušala sam da skočim sa terase kada sam to čula i bez preterivanja suprug me je u poslednjem trenutku ščepao i spasao život. Moj drugi sin je sa još nekoliko prijatelja nadajući se da vest nije tačna, pokušavao da proveri šta se dogodilo. Nažalost, potvrdili su da je istina i da je Dražen poginuo – rekla je Biserka Petrović za ‘Arenu sport’.

Ostaje velika žal zbog toga što Dražen nije imao dece, kako bi barem tako, kroz potomstvo živela uspomena na njega. Dosta zanimljiv segment emisije odnosio se na priču o tome kako je Draženova majka upoznala osobu koja je predvidela smrt njenog sina.

– Čak i da sam Vam rekao da će se dogoditi tragedija, Vi to ne biste mogli da sprečite – rekao je čovek koji je predvideo Draženovu smrt.

Celu priču sa Biserkom Petrović možete pogledati na ‘Areni sport’ večeras od 21 čas.

FOTO: Cibona

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter