0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

VRAĆA SE FUDBAL, A ŠTA JE SA KOŠARKOM: Crno-beli razmatraju radikalne mere, a Zvezda čeka odluku vlade.

Objavljeno: 03.05.20 u 15:19

Fudbal se sutra vraća, prvo će se treninzima vratiti Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina, Rad, a u narednim danima i ostali klubovi. Stanje sa košarkom je ipak nešto komplikovanije.

Fudbal se budi iz duubokog sna, a pravo je pitanje šta nas očekuje sa košarkom. Odavno je poznato da je većina internacionalaca van Srbije, a deo njih najavljuje da se neće vraćati zbog uslova o saradnji sa drugim klubovima koji su dogovorili.

SAOPŠTENJE KK CRVENA ZVEZDA: Stranci su pušteni kućama, vratiće se kad sve prođe! O titulu na terenu, nećemo prekrajanje tabela!

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana od sutra bi mogli da treniraju na otvorenom, crno-beli su najavili da razmatraju ovakvu mogućnost, još uvek bez potvrde. Dok Zvezda ne razmatra ovakav vid povratka na teren, već se čeka odluka Vlade Srbije o treninzima u zatvorenom…

IZNENAĐENJE: Pogledajte ko je došao da kupi sezonske ulaznice za utakmice KK Partizan (FOTO)

Kako piše ‘Blic sport’ izvesno je da se domaća Superliga neće odigrati. Najrealniji ishod jeste da Srbija ne dobije šampiona za 2020. godinu.

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter