1
Evrokup

NE MRDA SA AZURNE OBALE: Saša Obradović ostaje u Monaku, ali uz klauzulu…

Objavljeno: 03.05.20 u 16:45

Srpski trener sjajno vodi sa klupe tim Monaka, te će najverovatnije u kneževini ostati još godinu dana.

Saša Obradović neće menjati klub. On će Monako po slovu ugovora voditi do leta 2021. godine. Ipak, postoji klauzula po kojoj može napustiti crveno-bele ako dobije ponudu iz Evrolige ili NBA.

– Moja namera je da ostanem u Monaku. Osim mojih veoma dobriuh odnosa sa celim klubom, svi mogu videti da smo dobro radili više od godinu dana. Za tim je najvžnije da završi posao i osvoji titulu. Bilo bi zaista teško otići zbog navijača koji su se identifikovali sa timom. Ne ostavljam nikakve sumnje, zaista želim da nastavim svoju misliju. U Monaku se osećam kao kod kuće, to je važno za moju porodicu i mene. Mislim da zajedno možemo ga nastavimo da gradimo sjajne stvari – rekao je Obradović za ‘Monako Matin’.

O ugovoru nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije govorio je gazda kluba Sergej Djadečko.

– Saša Obradović ima ugovor na još jednu sezonu, uz džentlemnski dogovor u slučaju ponude iz NBA i Evrolige. Naravno, želimo da ostane jer imamo zajednički projekat – rekao je gazda ‘kneževa’.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter