0
Košarka

JELENA BROOKS Bruks, NEVENA JOVANOVIC, SASA CADJO, kosarkasice Srbije na polufinalnoj utakmici protiv Spanije, u Beogradskoj Stark Areni. Beograd, 06.07.2019. foto: Nebojsa Parausic Kosarka, Prvenstvo Evrope za zene, Srbija, Spanija

EMOTIVNI APEL JELENE BRUKS: Samo želim da se vratimo kući, da mojoj porodici dozvole ulaz u Srbiju!

Objavljeno: 03.05.20 u 15:54

Kapitenka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Jelena Bruks sa svojim suprugom i sinom želi da se vrati u domovinu, ali ističe, da to nije moguće jer su njih dvojica američki državljani.

Kragujevčanka, rođena Milovanović, udata je za bivšeg američkog košarkaša Dejvida Bruksa s kojim ima sina Matea i svi zajedno zbog pandemije korona virusa nalaze se u Mađarksoj, gde kapitenka srpskog tima igra za ekipu Šoprona.

Ona je putem Fejsbuka emotivnom porukom apelovala na naše vlasti da joj se omogući povratak kući.

– Poštovani, moja porodica i ja želimo da se vratimo kući. Kao što i sami znate moj suprug i sin su državljani Amerike i njima nije dozvoljeno da uđu u Srbiju! Ne mogu da shvatim, niko ne može da me ubedi da je to normalno pravilo! Oni su moja porodica, nisu prijatelji, niti drugari koje želim da ‘uvučem’ u Srbiju. Od 16. marta nalazimo se u Mađarskoj, u karantinu, ne izlazimo nigde! Ova država je u boljoj zdravstvenoj situaciji štop se broja zaraženih tiče, još jedan od razloza zašto smatram da ne postoji veliki problem da se članovima moje porodice odobri ulazak u državu! Sa dobrom namerom smo ostali ovde dok se situacija u Srbiji ne smiri, ali je prošlo skoro već dva meseca, kao što se piše, situacije se pomalo smiruje zato se nadam da će ovaj moj status doći gde treba! Stvarno želimo da se vratimo kući, zamolila bi da se mom suprugu i sinu odobri ulazak u Srbiju, ako treba da se pregledamo, prekontrolišemo, da budemo u karantinu, šta god je potrebno, samo da budemo kući – napisala je na svom Fejsbuk profilu Jelena Bruks.

FOTO: KSS 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter