1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HOTSPORT

OSTOJA MIJAILOVIĆ: Jasno mi je zašto je Bokan uz Čovića, pojedini klubovi zainteresovani za Trinkijerija…

Objavljeno: 29.04.20 u 18:30

„Videli smo njihove odnose prethodnih godina, ali ovo je dokaz da interesi menjaju zakone“, kaže predsednik Parnog valjka

Ostoja Mijailović, prvi čovek Košarkaškog kluba Partizan odgovarao je na pitanja navijača u emisiji TV Partizan „Pitajte predsednika“.

On je tom prilikom istakao da mu je jasno zašto su predsednici Budućnosti i Crvene zvezde, Dragan Bokan i Nebojša Čović, trenutno na istoj strani – iako su donedavno bili u sukobu.

– To je dokaz da je svašta moguće. Videli smo njihove odnose prethodnih godina, ali ovo je dokaz da interesi menjaju zakone. Meni je potpuno jasno šta je po sredi, mnogo ljudi ima strah od Partizana. Partizan u Evroligi ima posebnu snagu, istakao se u Evrokupu i ostavio ozbiljan trag u ovoj prekinutoj sezoni. Nisam verovao da je moguća ta kombinacija, taj spoj, ali vidimo svi da je i to moguće – rekao je Mijailović.

Mijailović je govorio i o nastavku saradnje s Trinkijerijem.

Andrea je trener ima ugovor i za narednu takmičarsku sezonu. Razgovaraćemo oko produžetka saradnje. Pojavili su se neki isečeni snimci, gde ja jesam govorio da svi imaju otkupnu kaluzulu, što je normalno i tržišno moguće za sve. Postoje neki klubovi koji su zainteresovani, ali navijači nemaju razloga za brigu. Partizan ima kvalitetnog trenera, dobro je odabrao.

FOTO: KK Partizan NIS

O nastavku ABA lige…

– Ova situacija još traje i mi smo u svakodnevnim kontaktima i sa klubovima ABA i Evroligom. Oni su najavili svoju odluku za 25. maj, a mi ćemo se svakako boriti za interese Partizana, odnosno za ono što smo ove godine uradili.

Predsednik Parnog valjka izneo je stavi i o potencijalnom neigranju u Evroligi:

– Mi moramo da pronađemo način da funkcionišemo gde god da igramo, u Evroligi i Evrokupu. Mi smo ove sezone pokazali najviše i u ABA ligi i Evrokupu i znamo da bi bio veliki presedan da Partizan ne igra Evroligu sledeće sezone ako se ona ne nastavi – poručio je Mijailović.

(VIDEO:YouTube/BC Partizan TV)

0
0

1 Komentara

  1. Da je Zvezda ostala kompletna i da nije bilo prekida niko nam prisao nebi na 10 poena u ovom periodu. Taman bi kriza pre mesec i kusur dana i onda opet deranje jarca. Jedini igrac koji je bas dobar u Partizanu je Jaramaz. A u Zvezdi Braun.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter