3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

DA LI ĆE TRINKIJERI OSTATI NA KLUPI PARTIZANA: Ostoja Mijailović se oglasio i otklonio svaku dilemu!

Objavljeno: 27.04.20 u 10:44

Mnoge navijače Partizana zabrinula je vest da bi Andrea Trinkijeri mogao posle 20. juna da napusti crno-bele.

S obzirom da italijanski trener ulazi u treću godinu ugovora, ima mogućnost aktiviranja klauzule i da na taj način postane slobodan u izboru nove sredine. Nema sumnje da bi to uticalo na sinergiju u timu.

STIGLA POTVRDA: Zagorac produžio ugovor s Partizanom

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović prokomentarisao je tu mogućnost u razgovoru za ‘Kurir‘.

Ne bih mnogo komentarisao, samo bih rekao da, na žalost onih koji poturaju lažne vesti i spinove, Andrea ima još godinu dana ugovora sa našim klubom, a po onome što je uradio u Partizanu, on želi da ostane kod nas i nakon isteka tog ugovora – rekao je Mijailović.

DA LI IMA RAZLOGA ZA BRIGU: Mijailović najavio da bi Trinkijeri mogao da ode u junu

Hoće li se i po kojim uslovima nastaviti ABA liga je upitno, čelnici lige čekaju Evroligu, koja do 24. maja treba da donese odluku o završetku sezone. Opcije da se mečevi koji su preostali igraju u julu malo je moguća.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baća u nastavku Južnog vetra postaje menadžer i skaut Barselone za Srbiju! #Baća #Juznivetar #Messi #Baca

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Naime, veliki broj igrača dogovorio je saradnju sa novim klubovima, njihovi ugovori aktiviraće se od 1. jula, te bi bilo malo verovatno da im klubovi dozvole da igraju za drugi klub.

FOTO: KK Partizan

0
0

3 Komentara

  1. zdravo VALJAK. nIsu samo navijaci u pitanju. raditi trenirati biti u PARTIZANU to je vise nego dibiti neku poveliku premiju. uvrce na utakmici 20000 ljudi peva ko jeda. sutra u klub navrati neki DIVAC PASPALJ , prekosutra Rebraca cestita godisnjicu neke titule, a Bertans kaze kako mi nikada nije bilo lepse u zivotu nego u PARTIZANU Lovernj razmislja da se vrati, a Pavllovic a Danilovic dosli malo na trening. Pre neki dan gostovao virtus, a oacije doziveo DJORDJEVIC takve ovacije da se covek suznih ociju najezi. ALEKS MARIC, BO MEKEJLEB, VESELI, KAZU DA NIKAD NEBI U NEKOM DRUGOM KLUBU DOSEGLI TE KOSARKASKE DOMETE, A DROBNJAK cesto prica o kisovi\tom Portlandu.Mnogima je drego sto se Krstic ponovo aktivirao u svetu kosarke, a novine pisu Pekovic poklonio kumu 500.000 dolara. Gospodo ovo je samo deo ljudi.GDE SI DULE VUJOSEVIC< KICANOVIC DALIPAGIC? moram na posao .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter