4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA league/Partizan

‘GROBARI’ NA IGLAMA: Oglasio se menadžer Andree Trinkjerija, evo šta kažeo odlasku Italijana iz Partizana…

Objavljeno: 24.04.20 u 17:35

Dok se čekaju odluke Evrolige, Evrokupa i ABA lige oko nastavka takmičenja, u javnosti kruže priče o transferima i trejdovima.

Tako je navijače Partizana uplašila informacija da trener košarkaške sekcije Andrea Trinkjeri ima izlaznu klauzulu iz ugovora ovog leta. Ipak, odlazak iz Partizana na svoj način je demantovao mendažer italijanskog trenera Aleksandar Rašković.

– Kako kaže kolega Mino Rajola: Mnogo Pinokija u medijima i u košarkaškom svetu se pojavljuje i izmišlja priče o Andrei Trinkijeriju – napisao je Rašković na Tviteru.

Andrea Trinkjeri na klupi Partizana sedi dve sezone i do sada je osvojio dva kupa. Ove sezone je kao prvoplasirani tim završio regularni deo ABA lige, dok je u Evrokupu njegov tim imao najbolji skor.

FOTO: ABA league/KK Partizan

0
0

4 Komentara

  1. @Aca Ako Partizan nije zasluzio iz oba takmicenja da igra EL, sport ne mora da se nastavlja,Onda nas korona nije dobro razdrmala ni otreznilama,ako ce i dalje na mufte da se uguravaju klubovi koji to nisu zasluzili. Kakvi smo postali bolje onda korona da ne popusta jos, jer je ogromana nepravda u svetu, ne samo u sportu nego u svim segmentima.Jer kakvi su izgledi onaj ko je imao sad ce jos vise imati, beda i siromasni se biti jos u goroj situaciji jer ce ih sad „gazde“ da ih gaze kao miseve.

    0
    0
    Odgovori
    • To sto je Partizan bio u dobroj poziciji , nije garant da bi izborio plasman u evro ligu , naprotiv , Zvezda i sa trece pozicije je veci favorit . Sto se tice evro kupa , ista stvar , barem dve ekipe su jace od njih .

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter