0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan/ Manases Sandor

DA LI IMA RAZLOGA ZA BRIGU: Mijailović najavio da bi Trinkijeri mogao da ode u junu…

Objavljeno: 24.04.20 u 11:27

Jedna od tema ‘onlajn’ sastanka klubova ABA lige bili su i ugovori igrača i trenera, odnosno kako će to uticati na završetak lige.

Menadžer Miodrag Ražnatović je istakao da mnogi igrači imaju potpisane ugovore sa drugim klubovima. Neki su članovi Zvezde i Partizana.

ANDREA TRINKIJERI IZNENAĐEN: Ovo nisam očekivao

Po pisanju ‘Novosti‘ to bi značilo da će od 1. jula pojedini igrači koji bi trebalo da privedu sezonu u ABA ligi i evropskim takmičenjima kraju biti ugovorom vezani za druge klubove, koji sigurno neće prihvatiti da igraju za stare timove.

TRINKIJERI: Trenirati Partizan je kao da ste u Kući slavnih

Medij prenosi i stav Ostoje Mijailovića da trener crno-belih Andrea Trinkijeri u ugovoru ima izlaznu klauzulu od 20. juna.

On je potpisao ugovor na tri godine, ipak, postoji mogućnost da italijanski stručnjak i pre nego što bude sezona nastavljena već bude slobodan u izboru nove sredine ukoliko aktivira klauzulu iz ugovora.

Za njega je po pisanju pojedinih medija interesovanje pokazao Panatinaikos. Ražnatović smatra da bi Evroliga morala i o tom faktoru da vodi računa planirajući završetak sezone u julu.

Po njegovim rečima igrača nikako ne možete da obavežete da nastupa za klub u kome mu je ugovor istekao.

FOTO: KK Partizan/ Manases Sandor

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter