4
AdmiralBet ABA Liga
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

ZAVRŠEN SASTANAK ABA LIGE: Klubovi zauzeli jasan stav, evo koji su dalji koraci…

Objavljeno: 22.04.20 u 15:39

Okončan je video sastanak predstvnika klubova i rukovodstva regionalnog košarkaškog takmičenja.

Posle nekoliko sati razgovora, nije doneta konkretna odluka da li i kada bi takmičenje moglo da se nastavi.

Na ovom sastanku izražen je stav da bi sezona trebalo da se okonča na parketu, ali i da se po tom pitanju sačeka odluka o nastavku takmičenja u Evroligi, saznaje portal „Nova.rs„. Isti izvor navodi i da postoji ideja o proširenju lige, kako bi se izbeglo ispadanje, ali i da se ne bi oštetili klubovi iz Druge lige.

Stav da sezona treba da se završi na terenu izneli su predstavnici svih klubova koji su učestvovali u sastanku. Više informacija o nastavku sezone i da le će ga biti, trebalo bi da bude sredinom narednog meseca, za kad bi trebalo da se zakaže nova Skupština.

Podsetimo, pandemija korona virusa takmičenje u ABA ligi stopirala je kolo pre kraja reuglarnog dela sezone.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😂

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

4 Komentara

  1. Ako se zagorac i jaramaz racunaju kao strani igraci (hrvati), onda partizan nema ni petorku da nastupa u plejofu, zato i guraju titulu za zelenim stolom!

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizanu jedino odgovara da se prekine .Vide i sami da im se sanse smanjuju u slucaju nastavka . Ako se bude igralo bez stranaca , Buducnost ima najvece sanse za osvajanje, obzirom da imaju najvece jezgro domacih igraca .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter