0
Evroliga

FOTO: Euroleague

OVO SMO SVI ČEKALI: Pismo Željka Obradovića koja će objasniti sve…

Objavljeno: 22.04.20 u 18:28

Činilo se da je Obradović na izlaznim vratima, potom da ostaje u klubu i u narednoj sezoni…

Govorilo se o budućnosti srpskog trenera u Fenerbahčeu u prethodnim nedeljama, od povratka u Atinu, do ostanka u Feneru, taman kada je izgledalo da je produžio ugovor, javio se dobro upućeni insajder koji je izneo tvrdnju da Obradović ništa nije dogovorio sa turskim timom, bar što se nastavka saradnje tiče.

Legedarni trener nije dogovorio novi trogodišnji ugovor, kako su mediji preneli i sve su manje šanse da tako nešto dogodi. Novinar ‘Sportnada’ Emilijano Karšija tvrdi da do dogovora nije došlo.

Nedugo potom srpski trener napisao je pismo u kome je istakao da neće pregovarati da drugim timovima dok god je na klupi turskog tima.

Nadam se da su svi koji čitaju ovo moje pismo dobrog zdravlja. Želim svima koji se bore sa bolešću da se što pre oporave. Zbog situacije u kojoj se nalazimo, do sada se nisam pojavljivao u javnosti u poslednje vreme. Od momenta kada su suspendovane naše utakmice i treninzi u stalnom sam kontaktu sa našim generalnim menadžerom, njegovim osobljem, sa članovima stručnog štaba i sa igračima. Meni je najvažnije da su svi članovi tima i njihove porodice zdravi. Svestan sam ozbiljnosti ove situacije i zbog toga održavam redovan kontakt sa svima, da bismo mogli zajedničkim snagama da procenimo šta je najbolje da radimo. Što se tiče moje situacije, želeo bih da naglasim nekoliko stvari. Ja sam trener Fenerbahčea do juna 2020. godine i sve što sada radim je u najboljem interesu kluba. Još nisam razgovarao na tu temu ni sa kim, ni iz Fenerbahčea, niti iz bilo kojeg drugog kluba.Do sada nisam dobio nijednu ponudu – napisao je Obradović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter