0
Evroliga

FOTO: Euroleague

REKAO JE ‘DA’ FENERU: Obradović sprema rekonstrukciju tima, da li je ovo šansa da Partizan vrati bivšeg kapitena?!

Objavljeno: 21.04.20 u 14:55

Teško je bilo, ali je uspeo turski velikan da se dogovori sa Željkom Obradovićem.

‘Hurijet’ piše da je Željko Obradović sa upravom Fenerbahčea došao do usmenog dogovora, a da paraf novog ugovora predstoji u predstojećim danima.

PLAKAO SAM DO JUTRA, VIRUS JE GORI OD SMRTI: Obradovićev saradnik opisao kroz šta je prošao zbog korone

Najtrofejniji trener Evrope je predvodio Panatinaikos pre nego što je pre sedam godina seo na klupu Fenera, sa kojim je 2017. osvojio šampionat Evrope.

Turski mediji navode da je Željko prihvatio dogovor, ali da zauzvrat sprema rekonstrukciju tima koji se ove godine nije proslavio.

SELEKTOR ARGENTINE: Željko Obradović za dan zaradi koliko ja za mesec!

Plan je da se zadrži kostur tima (Nando de Kolo, Điđi Datome, Kostas Sluskas, Jan Veseli, Ahmet Duveriolu i Nikola Kalinić) dok će ostali igrači biti slobodni da pronađu nove klubove.

To bi značilo da će Žofri Lovernj, Leo Vesterman, Derik Vilijams, Bobi Dikson… imati odrešene ruke da pronađu novi klub.

Posebno zanimljiv Partizanu mogao bi da bude Žofri Lovernj, čijem su se povratku nedavno nadali navijači, možda je sada vreme za povratak…?!

FOTO: Euroleague

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter