1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA Liga

KINEZI IMAJU RECEPT ZA KOŠARKAŠKU SEZONU: Može li se primeniti i na ABA ligu?

Objavljeno: 19.04.20 u 17:27

U sredu bi trebalo da konačno dobijemo odluku kakva budućnost čeka Evroligu, pitanje koje ostaje jeste šta će biti sa ABA ligom?

Kineske vlasti polako život vraćaju u normalu, opasnost od koronavirusa prolazi, a krenulo je sa razmišljanjem o sportu. Košarkaška liga Kine (CBA) predložila je da se sezona nastavi bez stranaca koji su uveliko u svojim zemljama.

DRAGAN ŠAKOTA: Ako se Evroliga i ABA liga nastave neće biti regularno!

Kako prenosi Sportando, predlog je izneo menadžer Lijaoninga, a razlog leži u tome što su aerodromi i dalje zatvoreni za dolaske iz odlaske iz Kine.

Ukoliko se osvrnemo na regionalnu ligu Jadrana, ovakav predlog mogao bi da se razmatra i kod nas, s obzirom da je veliki broj stranaca već odavno u svojim zemljama.

Možda bi možda završetak sezone sa domaćim košarkašima bio logičan završetak sezone, ukoliko se ona naravno ne zatvori za ‘zelenim stolom’.

0
0

1 Komentara

  1. Zvezda ima domace igrace,racynajte da je Risticu istekla pozajmica..ali partizan tesko da moze napraviti petorku bez klinaca

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter