4
Evrokup

FOTO: KK Partizan NIS

PARTIZAN POSLAO PISMO BARTOMEU: Odluka mora da bude na terenu, zato nas…

Objavljeno: 18.04.20 u 20:02

Jasno je da će Evroliga i Evrokup pokušati da nastave takmičenje tokom leta, a Partizan je tim povodom uputio pismo Evroligi.

Partizan je uputio pismo Đordiju Bartomeu u kom se slaže da bi takmičenja trebalo završiti na terenu. Ali, traži da se u slučaju igranja F-8 Evrokupa, taj turnir organizuje u Beogradu, jer su crno-beli drugu fazu takmičenja završili kao najuspešniji tim.

Odluku će doneti Evroliga, a u obzir će se uzeti kapaciteti i stanje u državi kada je reč o korona virusu. Kolika bi to bila prednost za Partizan veliko je pitanje, jer bi se svakako igralo bez publike.

Tokom sledeće nedelje i ABA liga će doneti odluku oko nastavka sezone.

FOTO: KK Partizan

0
0

4 Komentara

  1. Do sada su trazili da se partizan proglasi pobednikom, a sada kad su videli da evroliga i Bartomeu poslali Zvezdi poruku vidimo se, i da ce ABA imati predstavnika naredne 3 godine, traze da se odigra plejof? Pustite bre vise partizani,,, niko vas nece u EL, znaju svi koliko ste kvaran projekat!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter