3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: BUDUĆNOST VOLI

BOKAN IZNEO PREDLOG ZA ZAVRŠETAK ABA LIGE: Hoćemo li konačno dobiti šampiona?!

Objavljeno: 18.04.20 u 11:42

Po rečima predsednika Budućnosti Dragana Bokana crnogorski tim spreman je da preduzme odgovornost u završnici sezone.

U razgovoru za ‘Arena sport’ on je rekao da epilog sezone treba razrešiti na terenu.

Budućnost i Podgorica su spremni, ako se slože drugi klubovi i ako situacija sa epideniijom koronavirusa bude povoljna, jer je to ipak sada najbitnije, da organizujemo Fajnal-for ABA lige u Podgorici. U junu, julu, septembru, nebitno. Država Crna Gora i Koordinacioni odbor u okviru našeg Ministarstva zdravlja ulivaju poverenje da možemo organizovati takav događaj, naravno bez prisustva publike – rekao je Bokan.

Klubovi ABA lige prethodnih dana i nedelja iznosili su svoje stavove putem medija, a priliku da zvanično iznesu svoj stav imaće u sredu.

– Svi čelnici klubova učestvovaće na sastanku putem video-poziva u sredu. Ono što je sigurno je da Partizan želi da se sezona završi konstatovanjem trenutnog stanja na tabeli. To im odgovara. Budućnost želi da igra, jer jedino kroz igru može biti šampion. Crvena zvezda sve propušteno u ovoj sezoni traži da nadoknadi kroz završnicu. U ovom trenutku slobodno mogu reći da za nas četvrto mesto u ABA lige pripada Mornaru. Sa moje strane predlažem i predložiću, da u završnici polufinala treba da igraju Partizan – Mornar i Budućnost – Crvena zvezda – poručio je Bokan.

Postavlja se pitanje odigravanja završnice Evrolige…

U slučaju da se ne odigra završnica Evrolige i da to povuče da nijedna liga nema prohodnost ka evropskoj eliti, onda ni sama završnica ABA lige nema smisla. Sve dok ABA ima tu prohodnost, svaki klub treba da se bori da se završnica ABA odigra – rekao je Bokan

FOTO: Budućnost Voli

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter