3
Evroliga

BERTOMEU POTPALIO MAŠTU ZVEZDAŠIMA: Crvena zvezda u plej-ofu Evrolige, evo kako je to moguće…

Objavljeno: 16.04.20 u 18:50

Dok čekamo epilog Evrolige i ABA lige, mašta navijača radi, a podgrejao ju je danas prvi čovek Evrolige Đordi Bartomeu.

Prvi čovek Evrolige najavio je da postoji mogućnost promene formata, a ukoliko se to ostvari biće promenjeno i rangiranje timova.

SAOPŠTENJE KK CRVENA ZVEZDA: Stranci su pušteni kućama, vratiće se kad sve prođe! O titulu na terenu, nećemo prekrajanje tabela!

– Imamo alternativni plan i u slučaju da takmičenje ne bude moguće nastaviti u regularnom formatu. U jednoj zemlji domaćinu može se igrati turnir doigravanja sa osam ekipa, umjesto dosadašnjeg doigravanja i finalnog turnira s četiri najbolja tima. Ne znamo koja zemlja bi bila domaćin, ali imamo više zemalja s dobrom infrastrukturom, ali rano je o tome govoriti. Timovi od 6. do 15. mesta imaće šanse da se nađu u plej-ofu prema novom formatu koji je u razmatranju, jer postoji mogućnost i da se završni turnir proširi na više ekipa kroz nokaut faze – rekao je Bertomeu.  

Šta to znači za Crvenu zvezdu?  Izabranici Dragana Šakote trenutno su trenutno na 14. mestu Evrolige, te bi promenom formata takmičenja Zvezda izborila učešće u plej-ofu.

0
0

3 Komentara

  1. Pa srbija ima samo jednog kandidata…kad pogledas u nebo vidis puno zvezda…nigde partizan.nek kosta koliko kosta,jedna je srbija

    0
    0
    Odgovori
  2. bice da je to coviceva kombinacija … koliko li bi to kostalo srpki narod … ??? sportske mafijase samo profit – lova interesuje … PLATI PA KLATI … KAKO TI HOCES … samo da vestacka tvorevina-drzavni projekat FMPkkcz u evro lligi ostane … NEKA KOSTA KOLIKO KOSTA …narod placa a ONI kod placenih i veliki deo naivnih navijaca se kao uspesni predstavljaju … bari i tapi su za to najbolji primer.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter