4
Evroliga

‘SPORT JE PAO U DRUGI PLAN’: Nebojša Čović odgovorio Atamanu – To što on kaže da se svi mečevi igraju u Srbiji…

Objavljeno: 15.04.20 u 10:51

Šta će biti sa košarkom, pitanje je čiji je odgovor za sada u magli.

Nedavno je Ergin Ataman, koji sa klupe predvodi Anadolu Efes izneo stav da bi preostale mečeve trebalo odigrati u julu ili avgustu u jednoj zemlji. Državi koja je najmanje pogoćena koronavirusom.

Razmatra se igranje u jednoj državi, koja u tom trenutku bude imala najmanje problema i zaraženih. Iz ove perspektive i gledajući situaciju u zemljama poput Hrvatske, Češke, Slovačke, Grčke i Srbije – rekao je Ataman.

Dva dana kasnije prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović je gostujući na Happy televiziji odgovorio turskom treneru.

Stav Evrolige je da se sezona odigra sportski. Ako se utakmice ne odigraju sezona kao da nije bila. To je realniji pristup nego svaki drugi – rekao je Čović

Potom se osvrnuo na Atamanove želje.

To što Ataman kaže da bi utakmice mogle da se odigraju u Srbiji nije realno. Prvo sve ekipe koje dođu u našu zemlju bi trebale da budu u karantinu 28 dana, pa morate da uvedete posebne mere. Uostalom kakav je to sport bez publike – kazao je Čović.

On je govorio i o borbi sa koronavirusom.

– Nažalost sport je pao u drugi plan – zaključio je predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović.

0
0

4 Komentara

    • Čovek koji radi protiv Srbske kosarke prica o regularnosti…prosto neverovatno kakve izjave daje.Siguran sam da zbog sramote nije za tu varijantu jer kako opravdati novac koji je ulozila Srbija u jedan klub a taj isti klub izgunio je od svih timova u nikad slabijoj Euro ligi.Jos kao drzavni projekat nije sposoban da ostvario iole ozbiljniji rezultat u poslednje dve sezone.

      0
      0
      Odgovori
      • Polupismeni, da li si slučajno čuo za glasovne promene u srpskom jeziku? Na primer, za jednačenje suglasnika po zvučnosti… Da li si možda čuo za pravila pisanja velikog početnog slova? E, pa tamo piše da se prisvojni pridevi pišu malim početnim slovom, dakle piše se „srpski“, a ne „Srbski“. Posle tačke, ide razmak pa veliko slovo! Piše se Evroliga, štamparskih grešaka i previše za ovako kratak i glup komentar, nigde zareza… Suština nebitnog i nepismenog komentatora, ostaje u TREĆEM planu

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter