0
Košarka

ISPOVEST BIVŠEG KOŠARKAŠA ZVEZDE: Kobi je znao da sam u teškom stanju, ono što je učinio za mene bilo je neverovatno (FOTO)

Objavljeno: 15.04.20 u 12:03

Bivši košarkaš Crvene zvezde i Los Anđeles Lejkersa Adam Morison otkrio je jednu manje poznatu anegdotu iz života Kobija Brajanta.

O ‘crnoj mambi’ slušali smo sve u prethodnim mesecima, ali je njegov nekadašnji saigrač Adam Morison koji je svojevremeno nastupao i u Crvenoj zvezdi otkrio kakav je čovek zaista bio i koliko je brinio o drugima.

On je u gostovanju u podkastu ‘Rejecting the Screen’ otkrio detalje o Kobiju. Morison je na draftu bio treći pik na draftu 2006. godine. Nosio je dres Šarlota, Lejkersa, Crvene zvezde i Bešiktaša. U teškim trenucima našao mu se Kobi.

VANESA U SUZAMA, BIJONSE PEVALA: Emotivno ‘Slavlje života’ Kobija i Điđi u ‘Stejpls centru’! (VIDEO)

– Nisam igrao, moja karijera je bila u… Ni privatni život nije bio dobar. Bio sam strašno depresivan. Bio sam praktično pustinjak u svom domu. Nisam želeo da idem među ‘svet’, da komuniciram sa ljudima koji su samo pitali što ne igram. Kao treći pik sa 26 godina dotakao sam zaista dno. Dobio sam tada poruku od Roberta Lare, iz našeg obezbeđenja i jednog od najboljih Kobijevih prijatelja. Pitao me je: ‘Hej, koja ti je adresa, imam nešto među poštom za tebe’ – počeo je priču Morison.- Dobio sam paket. U njemu je bio dres sa autogramom Didijea Drogbe, koji mi je omiljeni fudbaler. Ja sam veliki navijač Čelsija, a to je bilo od Kobija. Igrački dres na kom je Didije napisao: ‘Za Adama, sve najbolje, Didije Drogba‘. Oduvek sam mislio da je Kobi zvao telefonom, što bi bilo ok, kul i neverovatno – rekao je Morison. 

Tek u noći kada je Brajant poginuo Morison je shvatio šta je zapravo as Lejkersa učinio za njega.

– U noći kada je poginuo, čitao sam sve, odjednom sam otišao na Čelsijevu Instagram stranicu i tamo pronašao fotografiju na kojoj Drogba i on drže dres na kojem uz autogram piše: ‘Za Adama, najlepše želje‘. On je znači otišao do mog omiljenog fudbalera, tražio dres sa potpisom, bez da me je pitao, a onda poslao meni jer je znao da sam bio u najtežem stanju. I dalje imam dres. Takav je bio Kobi, jedan od onih momaka koji razumeju i imaju sopstvenu auru – opisao je Morison.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

When Kobe Bryant visited Stamford Bridge. @didierdrogba @johnterry.26 @petrcech #CFC #Chelsea

A post shared by Chelsea FC (@chelseafc) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter