0
Evrokup

FOTO: kss.rs

VIKALI SU MI SRPSKI UBICO: Aleksandar Đorđević o brutalnim uvreadma…

Objavljeno: 10.04.20 u 12:10

Trener Virtusa prisetio se detalja iz karijere…

Aleksandar Đorđević rekao je za italijanske medije da odluka o kraju sezone bez proglašenja pobednika nije ispravna, ali ni pogrešna.

Bivši selektor Srbije govorio je i uvredama, koje je doživeo tokom igračkih dana.

– Mislim da ćemo svi biti bolji i manje sebični. Bilo bi lepo ako bude više aplauza i manje uvreda u dvoranama. Kao igrač veoma sam trpeo masovno maltretiranje javnosti, što mi je dodatno otežavalo teške i tužne trenutke koje je prolazila moja Srbija. Dešavalo se da cela sala umesto da bodri svoj tim, viče meni: „Srpski ubico – kazao je Đorđević prenosi Sportando.

Đorđević kaže da priča o tituli u dramatičnoj situaciji u kojoj je Italija nema važnost.

– Svakog dana čitamo podatke preminulih ili zaraženih: to nisu brojevi, već ljudi koji nas napuštaju. Snažne, tragične stvari. Izuzetno poštujem odluke viših tela i mi profesionalci moramo ih prihvatiti bez polemike. Svi mi u Virtusu bismo voleli da nastavimo ovu sezonu i na terenu osvojimo titulu. U istoriji će ostati zabeleženo da smo bili prvi sa velikim razmakom u odnosu na pratioce i da se vratila magija u košarkaško okruženje u Bolonji – rekao je Đorđević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter