0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Budućnost VOLI

OSTAJU BEZ VAŽNOG IGRAČA: Centar Budućnosti pojačava crveno-bele…

Objavljeno: 10.04.20 u 10:21

Posao je navodno već „završen“.

Kako javljaju grčki mediji, rilni centar Hasan Martin je potpisao dvogodišnji ugovor sa Olimpijakosom.

Navodno je saradnja igrača Budućnosti i grčkog kluba je već dogovorena i počeće od naredne sezone, a pre nekoliko dana pojavila se vest da je Amerikanac želja slavnog kluba iz Atine, pe svega njihovog trenera Jorgosa Barcokasa, koji je zadivljen predispozicijama i igrama Martina.

FOTO: Budućnost VOLI

Martin se trenutno nalazi u Americi, gde čeka vesti o nastavku sezone, a sportski direktor Plavih Gavrilo Pajović poručio je da će trener Mijović na strance moći da računa, ako se sezona nastavi.

– Priča o Olimpijakosu se pominjala i pre ove pandemije. Ali, svi igrači imaju ugovore do kraja sezone, sva četvorica Amerikanaca maksimalno poštuju sve što je dogovoreno i nema nikakvih problema sa njima. Vratiće se kad bude trebalo – krekao je Pajović za Vijesti.

Hasan Martin je došao u Budućnost iz nemačkog Bajrojta pred početak ove sezone, a u dresu kluba iz crnogorske prestonice u ABA ligi, Martin odigrao 21 utakmicu s 10.5 poena u proseku i 5.7 skokova.

FOTO: Budućnost VOLI

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Robert Levandovski mačka! 💪 #Lewandowski #Bayern #Corona

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter