0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mornar/MEDIA Pro

OGLASIO SE POTPREDSEDNIK ABA LIGE: Da nema ulaska u Evroligu, lako bismo doneli odluku!

Objavljeno: 10.04.20 u 13:37

Nema naznaka kada bi šampionat na Jadranu mogao da se nastavi.

Potpredsednik ABA lige i predsednik Košarkaškog kluba Mornar Đorđije Pavićević rekao je da bi regionalna liga bila završena pre 20 dana da nema ulaska u Evrolige.

– Da nema tog plej-ofa i ulaska u Evroligu, lako bismo svi mi doneli odluku. Sigurno da bi ABA liga bila završena pre 20 dana – rekao je Pavićević za „Vijesti“.

Kolo pre kraja regularnog dela zaustavljena je ABA liga, a Pavićević ističe da će odluka kada će i da li, se nastaviti sezona doneti u skladu sa planom Evrolige.

– Evidentno je da su nam vezane ruke i da nećemo moći da donesemo nijednu pametnu odluku u ovom trenutku. Čekaćemo Evroligu koja će doneti ubrzo njen plan odigravanja utakmica, to će nam biti okosnica da ABA ligu privedemo kraju – istakao je Pavićević.

FOTO: Mornar/Media Pro

Najavljena je i reforma regionalnog šampionata.

– Postoje velike šanse da će se ABA liga proširiti na 14 klubova, da će se samo odigrati plej-of ili fajnl-for prve četiri ekipe, jer svi znamo koliki je ulog svih tih ekipa za narednu sezonu – zaključio je Pavićević.

FOTO: Mornar/Media Pro

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter