0
Evroliga

SLUKAS: Ako ode Obradović, možda odem i ja

Objavljeno: 08.04.20 u 16:49

Košarkaš Fenerbahčea Kostas Slukasu razgovoru za grčke medije otkrio je da bi mogao da napusti turski klub, ukoliko na klupi ne bude sedeo legendarni trener.

Jedan od najboljih evropskih plejmejkera je pod ugovorom sa turskim klubom, ali ne krije da su sve opcije otvorene oko nastavka karijere…

– Čujem prile kako ću se vratiti u Olimpijakos ili preći u redove Panatinaikosa. Jedino što znam je da imam ugovor sa Fenerbahčeom za narednu sezonu. Zbog trenutne situacije mi dosta toga prolazi kroz glavu, ali još sam pod ugovorom – izjavio je Slukas.

Mnogo toga zavisiće i od sudbine Željka Obradovića.

– Naravno, ako Obradović napusti klub, kao što se mnogo spekuliše, cela situacija može lako da se promeni.

Situacija sa pandemijom koronavirusa nije zaobišla ni Fener.

– Izgleda da su neki saigrači doneli koronavirus iz Moskve, kada smo igrali protiv ekipe Himkija. Nisam igrao tada, ostao sam kod kuće, u Istanbulu. Svi smo se uplašili. Ispostavilo se da su u Turskoj namerno skrivali ozbiljnost problema i zato se liga igrala kao da se ništa ne dešava. Nadam se da će sve proći dobro – poručio je Slukas.

Košarkaš turskog kluba imao je poruku i za čelnike najjače evropskog klupskog takmičenja.

– Biće teško ponovo igrati, jer je sve otišlo predaleko širom Evrope. Potencijalni nastavak sezone donosi novu opasnost. Verujem da bi Evroliga trebalo da, na jedan ili drugi način, bude otkazana – zaključio je košarkaš Slukas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter