5
Evroliga

JAVIO SE PRVI OPERATIVAC HIMKIJA: Obradovao je ‘Delije’, ‘Grobare’ razočarao!

Objavljeno: 08.04.20 u 13:20

Pandemija korona virusa ne jenjava u Evropi i veliko je pitanje hoće li i kada će se nastaviti Evroliga i domaća prvenstva.

Dok pojedini predsednici klubova veruju u nastavak sezone u junu, prvi operativac Himkija Pavel Astahov ne veruje da Evroliga može da se nastavi. Kako kaže korona virus je još na vrhuncu, nije u svim zemljama u isto vreme, a igrači bi tek trebalo da dolaze iz domovina. On je dao predlog koji će se svideti ‘Delijama’, ne i ‘Grobarima’.

– Sudeći po vestima, novoinficirani se svakodnevno pojavljuju u svim evropskim zemljama. Uključujući i Rusiju. Situacija se samo pogoršava. Prema stručnjacima, vrhunac epidemije još nije prošao. Zato ne mogu da zamislim na koji način Evroliga želi da završi sezonu. Šta ako takmičenje ne bude moglo da se nastavi? Bilo bi logično da se zadrže svi trenutni učesnici. Kako neko može da bude isključen iz takmičenja ili da bude uveden novi tim ako sezona 2019/20 nije završena – rekao je Astahov.

Podsetimo, Evroligi je ostalo da se odigra šest kola plus četvrtfinala i F-4 u Kelnu.

0
0

5 Komentara

  1. normalno Sved ceni prave vrednosti….da je Cova malo ozbiljniji malo ambiciozniji i malo manje trvrdoglav uzeli bi EL

    0
    0
    Odgovori
  2. covicu, ti li si … ?! ili si ovu pisaniju porucio… koliko li kosta ova pisanija … ako je uopste istina … !? astahov za ovako pisanje – izjavljivanje … ima svoje interese … najbolje da se zbog FMPkkcz i himkija evro liga i ostala takmicenja u regionu, evropi ukinu … ONI su dovoljni sami sebi …

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si opčinjen Čovićem. Mislim da ga precenjuješ! Ako zaista misliš da on može da naruči „nekom tamo“ članu uprave Himkija šta će i kada će da kaže, onda to samo govori o kompleksu niže vrednosti. A šta će biti sa sezonom, kao i uvek, odlučiće uzak krug ljudi, interesi i NOVAC. Kome će se to u našoj državi svideti, to je za diskusiju…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter