0
Košarka

FOTO: Kings.com

HVALA DO NEBA LEGENDE: Bjelica, Bogdanović i ‘Fondacija Divac’ donirali pomoć bolnicama u Srbiji!

Objavljeno: 07.04.20 u 20:13

Košarkaši Kingsa Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica priključili su se Fondaciji Ana i Vlade Divac kako bi pomogli ugroženo stanovništvo u Srbiji.

U borbi sa COVID-19 nakon Ane Ivanović, Novaka Đokovića i brojnih drugih srpskih asova odazvali su se i srpski vitezovi Bodanović i Bjelica. Donirani su respiratori i medicinske maske bolnicama u Srbiji.

NOVAK ĐOKOVIĆ: Hvala Kini na nesebičnoj pomoći!

Ponosan sam što mogu da doniram ove važne resurse koji će pomoći herojima na pvoj liniji odbrane protiv COVID-19 ugroženom stanovništvu u Srbiji. U ova teška vremena zdravlje i bezbednost su najveći prioritet, počastvovani smo što možemo da pomognemo.  – rekao je Bjelica za sajt Kingsa.

Bogdanović je zahvalio svim medicinskim radnicima koji se bore protiv nevidljivog neprijatelja.

Inspirisan sam potezima mnogobrojnih ljudi širom NBA i sveta koji su pomogli na ovaj način. Zato je važno da pomognemo ljudima u domovini ovim sredstvima koja mogu da spasu život. Želim da zahvalim svim medicinskim profesionalcima koji rade svakog dana i pomažu svim zaraženima. Znam da ćemo uskoro prebroditi ova teška vremena svi zajedno– rekao je Bogdanović. 

FOTO: Kings.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter