0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK CRVENA ZVEZDA

DILAN ENIS: Navijači Zvezde su ludi, plaše protivnike! Ne bih imao ništa protiv da se vratim u Beograd!

Objavljeno: 07.04.20 u 23:45

Reči kanadskog košarkaša dopašće se navijačima Crvene zvezde.

Dilan Enis je dres Crvene zvezde nosio u sezoni 2017/18. a vreme koje provodi u karantinu u Saragosi, gde nastupa za istoimeni tim, iskoristio je da bude gostuje u podkastu košarkaškog trenera Tonija Makšoua.

Enis je između ostalog odgovorio na dva pitanja koja će oduševiti navijače Crvene zvezde. Jedno pitanje ticalo se Saragose ‘Da li misli da su navijači Saragose najbolji‘, Kanađanin je uz osmeh odgovorio:

Saragosa ima porodičnu atmosferu, uživanje u košarci je zagarantovano za celu porodicu. Bez obzira da li pobedite ili izgubite navijači vam pružaju podršku, podržavaju vas uvek na društvenim mrežama. Osećate se kao da ste iz Saragose, imam osećaj kao da sam ovde deset godina. Sa druge strane imate navijače Crvene zvezde, to je totalno drugačije. Volim zvezdaše, oni su ludi i biće glasni uvek. Trude se tokom meča da uplaše protivnike. Otišao sam iz kluba pre dve godine, a navijači me i dalje prate na društvenim mrežama. Ako želite da budete u najluđoj areni, sa ‘ludim navijačima’ tu je Zvezda na prvom mestu – rekao je Enis.

Amerikanac sa državljanstvom Jamajke i Srbije potom je govorio o vremenu provedenom u Beogradu.

Beograd je bio prvi evropski grad u kome sam živeo i igrao. Naravno, ima posebno mesto u mom srcu. Amerikanizovano je više nego što sam očekivao. Mislio sam da će sve biti drugačije.  Nije, šetali smo gradom, išli u tržne centre, svi su govorili engleski jezik. Ne bih imao ništa protiv da ponovo igram tamo – otkrio je plejmejker.

FOTO: KK CRVENA ZVEZDA

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter