0
AdmiralBet ABA Liga

Foto: Laško

VRATIO SE U BEOGRAD: Grobari, da li je ovo prvo pojačanje Partizana!?

Objavljeno: 06.04.20 u 19:00

Srpski reprezentativac vratio se iz Japana i slobodan je agent u izboru novog kluba, da li je realan povratak u Partizan.

Reprezentativac Srbije i zamenik kapitena ‘orlova’ Milan Mačvan vratio se iz Japana, pošto se rastao sa ekipom Alvarka iz Tokija. Krilni centar se već vratio u Beograd, a od navijača u zemlji ‘izlazećeg sunca’ se oprostio video porukom.

-Dragi navijači Tokija, hvala vam za sjajnu podršku tokom sezone. Nažalost, završili smo sezonu na način na koji smo završili zbog pandemije virusa korona. Igrali smo sjajno. Imamo jedan trofej u džepu, jurišamo ka drugom. Bilo je odlično iskustvo. Bilo je sjajno iskustvo, hvala vam još jednom i sve najbolje u budućnosti – poručio je Milan Mačvan.

Milan Mačvan je sa Alvarkom osvojio Ligu šampiona Azije. Krilni centar ima 30 godina, a videćemo hoće li ovo biti njegov drugi povratak u Partizan. Crno-beli dres je nosio 2011. godine i 2014. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter