0
Evroliga

FOTO: FIBA

BARSELONA JE BILA JAK TIM: Sada bi mogla da bude moćna!

Objavljeno: 06.04.20 u 19:50

Evroliga je suspendovana zbog pandemije korona virusa, a jedan od favorita za krunu bila je Barselona.

Čelnici Evrolige još uvek nisu doneli odluku hoće li se sezona završiti ili ne. Nož i pogaču u rukama drži korona virus, čija pandemija ne jenjava u Italiji i Španiji. Ako se sezona nastavi, nema sumnje da bi uz Anadolu Efes, Real Madrid i CSKA iz Moskve, Barselona bila jedan od četiri favorita za titulu. To je bilo jasno još na početku ove sezone kada je iz NBA lige stigao Nikola Mirotić.

Katalonci bi naredne sezone mogli da budu još snažniji. Pau Gasol raskinuo je ugovor sa Portlandom i spreman je da se vrati u klub u kom je ponikao.

– To je atraktivna ideja. Kada sam iz Barselone otišao u Memfis, uvek sam razmišljao o povratku. Što sam duže ostajao da igram u NBA, to mi je izgledalo sve teže izvodljivo. Moj brat Mark je skoro govorio o želji da karijeru završi u Ðironi i razumem ga. Ðirona mu znači isto koliko i meni Barselona. Videćemo, možda ću uspeti, a možda ne. Imam indicija i za povratak, ali isto tako i da igram u najjačoj ligi i sa najboljim košarkašima – rekao je Gasol.

Barselona sa sjajnim centrom ne bi bila jak tim, već moćan!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter