1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KS Srbije

VRATIĆU SE : Milosavljeviću želja nije sporna – ‘Partizan je igrao najbolju košarku, šteta bi bilo da sada ponište sezonu’

Objavljeno: 01.04.20 u 21:36

Jedan od omiljenih košarkaša koji su nastupali u dresu Partizana u prethodnim godinama izrazio je želju da se jednog dana obuče crno-beli dres.

U razgovoru za ‘Nezavisne‘ košarkaš Unikahe govorio je o mnogim temama, a navijačima je najznačajnija ona o Partizanu.

– Pod ugovorom sam sa Unikahom i za sledeću sezonu. Sigurno je da bih to voleo, ali u ovom trenutku izlazim iz teške povrede i ne razmišljam mnogo o tome. Ali, sigurno da bih voleo da ponovo obučem dres Partizana jednog dana – rekao je Milosavljević.

Govorio je iskusni košarkaš i o mogućnosti da se u mnogim prvenstvima epilog odluči za ‘zelenim stolom’.

– To je teško pitanje. Svi koji su u lošoj situaciji zahtevaće da se poništi sezona, a ovi u dobroj da se na osnovu trenutnog stanja odluči pobednik. Partizan je igrao najbolju košarku cele zone i u Evrokupu i u ABA ligi i za njih bi bila velika šteta da se sve to sada poništi. Ova sezona je mirisala na povratak u Evroligu – istakao je Mirosavljević.

FOTO: KS Srbije

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter