0
Košarka

BRAVO DARKO: Entoni uvredio Miličića, Srbin ga je fantastičnom izjavom spustio na zemlju!

Objavljeno: 28.03.20 u 14:13

NBA košarkaši vreme u izolaciji prekraćuju na razne načine, a Dvejn Vejd i Karmelo Entoni odlučili su da razgovaraju na mreži.

Pred svojim pratiocima, dotakli su se raznih tema. U jednom trenutku i drafta 2003. godine, kada je kao prvi pik odabran Lebron Džejms, a iza njega Darko Milićić.

Kada je Vejd spomenuo Darka (Miličića), Karmelo se osmehnuo i upitao ‘ko?’, da bi dobio odgovor: ‘Darko, momak koji je na draftu biran pre tebe’. Nekadašnji as Denvera, Njujorka i brojnih drugih klubova potom je pokušao da se iskupi rekavši ‘pukla je veza nisam te lepo čuo’, na šta se Vejd nasmejao.

Nije mnogo trebalo, ali se u razgovoru za Blic oglasio i Darko Miličić.

– Očigledno da je momcima dosadno kad su se mene setili, pošto sam u poljoprivredi trenutno imam pune ruke posla pa ne mogu iskreno da se bavim glupostima, branimo se od mraza evo već pnekoliko jutara tako da malo spavamo dežuramo i uzdamo se u Boga da će ovaj naš trud uroditi plodom i da ćemo sačuvati ovogodišnji rod pored svih ovih iskušenja. Veliki je post što opet pretpostavljam da oni ne znaju šta znači, nisam ni ja znao tako da neću suditi – rekao je Miličić.

Nekadašnji drugi pik na draftu i košarkaš Detroit Pistonsa osvrnuo se na reči Vejda i Entonija!

– Što se ovih priča tiče, pa zar moja priča nije ispričana, oni su hvala Bogu uspeli – ja nisam. Nismo klinci, odrasli smo ljudi nadam se zreli da bi shvatili de je život pun uspona i padova. Savet njima, pošto ih smatram manje više dobrim momcima, ne treba suditi i ismevati se kada Bogu hvala niste prošli put koji ja jesam, i niste imali na početku karijere posla sa sujetnim, a u međuvremenu i senilnim Leri Braunom koji bi možda i vama pokušavao da objasni da ono što zapravo najbolje radite nije dobro za vas i da pokuša da od vas napravi nešto što zapravo niste i za sve što uradite dobro još budete poniženi. Njima kao i uvek želim svako dobro i svaka čast na karijerama i u daljem životu mnoštvo uspeha a menje osuda – odgovorio je srpski as.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter