0
Košarka

FOTO: FIBA

NBA SUPERSTAR: Jokić je najbolji srpski košarkaš, uz Teovu magiju sam odrastao

Objavljeno: 27.03.20 u 21:17

Komplimenti na račun naših internacionalaca.

Kako su takmičenja stopirana, a sportisti u karantinu zbog pandemije virusa korona, mnogi od njih koriste priliku da putem društvenih mreža animiraju fanove.

Tako je Janis Adetokunbo odgovarao na pitanje pratioca na društvenim mrežama, a posebno interensanta pitanja bila su vezana za igrače iz naše zemlje.

Na pitanje šta misli o srpskim košarkašima i ko je najbolji, najkorisniji igrač prošle NBA sezone imao je jasan odgovor.

– Odrastao sam gledajući magiju Miloša Teodosićam, a nema sumnje da je Nikola Jokić najbolji srpski košarkaš. Naravno, veoma su dobri Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica, a napisao je Janis, a onda odgovorio na „prozivku“ da je zaboravio Luku Dončića:

– Nisam, on je Slovenac.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just watched Chris Bosh and Paul Pierce’s highlights, who should I watch next?

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on

Legendarni MajklDžordan, za košarkaša Miloviki Baksa, najblji je košarkaš svih vremena.

Majkl je najbolji igrač svih vremena, ali u tu grupu mogu da svrstam i ostale sjajne igrače, Džejmsa, Duranta, Karija, Brajanta, Džonsona, Garneta i Lilarda – poručio je Janis.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter