0
Košarka

PORODIČNA DRAMA NBA ZVEZDE: Majka mi je u komi, ima koronavirus!

Objavljeno: 25.03.20 u 09:50

Košarkaš Minesota Timbervulvsa Karl Entoni Tauns preživljava veliku porodičnu dramu.

Centar ekipe iz Minesote je na društvenim mrežama objavio poruku sa ciljem podizanja svesti u javnosti o nepredvidivoj i opakoj bolesti koja je uticala na živote polovine planete. Naime, njegova majka nalazi se u komi i zaražena je koronavirusom.

– Možemo da pobedimo, ali ovo je ozbiljno i moramo da se maksimalno pazimo. Delim svoju priču sa vama u nadu da će svi ostati kod kuće. Potrebno nam je još medicinskih sredstava i moramo da pomognemo medicinskom osoblju koje je u prvim linijama odbrane. Hvala svima koji su pomogli mojoj majci. Vi ste svi istinski heroji. Molim se za sve nas u ovim teškim trenucima – rekao je američki košarkaš.

U SAD je zabeleženo preko 54 hiljade zaraženih, preminulo je 728 osoba. U proteklim danima iz Majamija dolaze nam video snimci mladih koji uživaju u alkoholu i divljim žurkama na plažama, možda bi i oni trebalo da pogledaju ovaj klip.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter