0
Evrokup

FOTO: kss.rs/FIBA

VITRUS POČEO SA TRENIANZIMA: Suludo – samo dva igrača mogu u halu, jedan na jednu, drugi na drugu stranu…

Objavljeno: 22.03.20 u 18:01

Korona virus je do sada odneo više od pet hiljada života u Italiji, a osvajač FIBA Lige šampiona je nastavio sa treninzima.

Cela ‘čizma’ je paralizovana, a Virtus je nastavio sa treninzima. Veliko je pitanje samo za šta se to četa Aleksandra Đorđevića sprema kada nema ni naznaka da će se sport nastaviti u Evropi, a kamoli Italiji gde je žarište smrtonosnog nevidljivog neprijatelja.

Italijanski mediji otkrili su kako izgledaju treninzi ekipe Virtusa:

– Jedan zaposleni otvara vrata dvorane koja je sanizizovana. Lopte, peškiri i rekviziti su dezinfikovani i to se radi posle svake smene na terenu.

– U dvoranu mogu da uđu samo dva košarkaša, imaju zasebne svlačionice. Potom je jedan na terenu, a drugi ide u teretanu. Dobili su spisak restorana u kojima mogu da se hrane.

Veoma čudna odluka čelnika Virtusa. Podsetimo, trener tim iz Bolonje je Aleksandar Đorđević, dok od košarkaša tu su Miloš Teodosić i Stefan Marković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter