5
Košarka

FOTO: ABA liga/Igokea/Nenad Vuruna

DANILO ANĐUŠIĆ: Iz Partizana sam otišao zbog Vujoševića!

Objavljeno: 22.03.20 u 23:40

Srpski plejmejker Danilo Anđušić otkrio je zbog koga je u prvom mandatu napustio Partizan.

Danilo Anđušić je u Partizan stigao na poziv tadašnjeg trenera Vlade Jovanovića kod kog je ‘eksplodirao’.

– Dao mi je ulogu koju sam koristio na pravi način. Bio sam MVP kupa, dobio poziv za reprezentaciju… Stvarno je sve išlo kako treba u toj prvoj sezoni, bilo je kao u bajci. Verovao sam da ću, kako vreme bude odmicalo, dobijati i sve veću ulogu, kao što se to, generalno, radilo u Partizanu – rekao je Danilo Anđušić za Sport klub.

Problemi su nastali kada je došao Duško Vujošević.

– Posle obaveza u reprezentaciji, vratio sam se u septembru u tim. Dule mi je odmah rekao da ću biti treći ili četvrti izbor na svojoj poziciji. Nije mi bilo jasno zašto. Logično mi je bilo da sve ide nabolje, posle prve sezone… U početku sam to prihvatio, bio sam spreman da se borim za mesto. Trudio sam se iz sve snage, koristio svaki minut i to su svi sa strane videli, ali status se nije menjao. Iz meni nepoznatih razloga. Zato sam na polusezoni odlučio da idem negde gde ću da igram – istakao je Anđušić.

0
0

5 Komentara

  1. Opcija 1 : Gagi – sezona pred inostranstvo + kapiten, 3 puta bolji igrač od njega, Opcija 2 : Bogdan – 10 puta veći potencijal, pokazalo se u praksi da je Dule pogodio, naravno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter