0
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

BERON: Mnoge stvari ne mogu da se potvrde, možda mi SAD ne dozvole povratak u Srbiju!

Objavljeno: 19.03.20 u 14:40

U pojedinim beogradskim medijima nedavno se pojavila informacija da je Beron završio svoju misiju u Beogradu, iako je još pod ugovorom. Amerikanac objašnjava situaciju.

Košarkaški stav, meka ruka, brzina i borbenost, karakteristike su jedno od najboljih šutera koji je ikada nastupao na prostorima Jadrana. Bili Beron je nedavno uz dozvolu kluba otišao za Ameriku, tada je njegova supruga objavom na Instagramu da je ‘vreme za sledeće poglavlje’ uzburkala navijače.

– Beograd nas je tretirao dobro. Nedostajaće mi, kao i sjajni prijatelji koje smo ovde stekli. Idemo na sledeće poglavlje – napisala je Valeri Beron.

Bek crveno-belih objasnio je njenu objavu.

Valori je to napisala zato što se ona i sin neće vraćati ako se sezona nastavi – rekao je za Nova.rs Beron sa Floride.

Beron na Floridi isčekuje kraj jedne od najvećih pretnji po zdravlje ljudi u novijem dobu.

– Aktuelan situacija s virusom drugačija do svega što smo do sada videli, pa je nemoguće da se uporedi sa bilo čim. Da budem iskren, ne vidim kako će sezona da se nastavi. Sve je u rukama vlada, svaki dan u zemljama poput Italije i Španije ima preko 1.000 novih slučajeva. Važno je da se preduzmu pravi koraci kako bismo se što pre vratili našim poslovima. Ali, da bi se to desilo morate prvo da budete sigurni – dodaje Beron.

Beron je spreman da se vrati u Beograd, ali to će u mnogome zavisiti od države do države. Kada se za sport ponovo budu stekli uslovi postoji bojazan da mu Sjedinjene Američke Države neće dozvoliti da putuje u Evropu.

Jedini problem je ako se sezona nastavi, a koronavirus i dalje bude uticao na ljude. Možda moja država tada ne dozvoli da se vratim. Postoji mnogo stvari koje trenutno ne mogu da se predvide. Košarka sada nije toliko bitna. Ako produže sezonu i neko ‘zakači’ virus u julu, možda onda ne može da dobije posao za sledeću sezonu. Veoma je čudno vreme, tako da stvarno ne znam. Na svaka 24 sata se toliko toga događa u svetu. Ne kažem da se vraćam ili ne, samo čekam da situacija bude jasna. Tada ću doneti odluku – istakao je Beron za Nova.rs

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter