0
Košarka

FOTO: thesportsquotient.com

DA SAM BAR SHVATIO SITUACIJU OZBILJNIJE: Rudi Gober širi svest o koronavirusu – ‘Vodite računa i perite ruke’! (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.20 u 11:30

Jedan od najomraženijih košarkaša današnjice Rudi Gober pokušava na sve načine da se iskupi za glupost koju je napravio nedavno.

Snimak Rudija Gobera koji sa koronavirusom dodiruje sve mikrofone i mobilne telefone nakon pres konferencije obišao je svet, nakon što je utvrđeno da je zaražen ‘Kovid-19’ virusom NBA liga je odmah suspendovana do daljeg, a očekuje se da se nastavi tek polovinom maja.

NAJNOVIJA VEST IZ NBA: Gober zarazio saigrača, još jedan slučaj korona virusa u Juti!

Osim francuskog košarkaša zaražen je njegov saigrač Donovan Mičel, kao i Kris Vud iz Detroita koji je bio zadužen da ‘ćuva’ Gobera na parketu. Nakon toga košarkaš Jute je na sve načine pokušao da se iskupi. Uplatio je 500.000 dolara fondu za obolele od koronavirusa, a sada je još jednom putem video poruke apelovao na ljude da peru ruke i ne izlaze bez potrebe.

TUŽAN DAN ZA KATALONSKI FUDBAL: Koronavirus odneo veliki život, svi će ga se sećati na čuvenom stadionu u Barseloni

– Prvo bih hteo da se zahvalim svim ljudima koji me podržavaju i šalju mi pozitivinu energiju. Osećam se bolje svakog dana zbog pomoći ljudi iz Jute i Oklahome. Kao što već znate, podsećam vas da perete ruke, s sapunom i vodom, i to često, izbegavajte diranje lica i bespotrebni kontakt s ljudima. To je kako biste zaštitili sebe i druge. Voleo bih da sam ovo shvatio ozbiljnije, ali nadam se da će svi ostali. Ostanite mi zdravi – rekao je Gober, a njegova poruka nije naišla na odobravanje mnogih navijača…

FOTO: thesportsquotient.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter