0
Košarka

Pineapplestdiobg.

U STILU NAJVEĆIH SVETSKIH ASOVA: Srpski basketaš dobio svoju kolekciju sportske opreme

Objavljeno: 14.03.20 u 09:59

Ono što u svetu imaju najveći košarkaški asovi, poput Lebrona Džejmsa i Džejmsa Hardena, sada ima i Marko Dugošija.

Jedan od najboljih srpskih basketaša i potencijalni reprezentativac koji bi mogao da našu zemlju predstavlja na Olimpijskim igrama, dobio je svoju seriju sportske opreme, čime je postao verovatno prvi u ovom sportu kome se tako nešto dogodilo.

“Still Ballin”, po uzoru na najveće svetske brendove, kreirao je limitiranu seriju dukseva, inspirisanu basketašem Zemuna. “Still Ballin” je domaća kompanija, koja je prvi i jedini specijalizovani brend za basket 3×3 u našoj zemlji.

– Drago mi je što su moja dela inspirisala “Still Ballin” da kreira seriju dukseva s mojim likom, a njihova mene da nastavim s napornim radom. Nadam se da ćemo u budućnosti nastaviti sa ovako dobrom saradnjom – poručio je Dugošija.

Dugošija se osvajanjem FIBA završnog turnira 2017. godine s Zemunom popeo na krov sveta, a u međuvremenu ova ekipa osvojila je mnogobrojne svetske turnire.

FOTO: Pineapplestdiobg

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter