0
AdmiralBet ABA Liga

OVO SE ČEKALO: Svi pamtimo incident njega i Gagića, Igokea ga je sada dovela u Laktaše (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.20 u 23:34

Igokea je danas dovela veliko pojačanje, a njegov boravak u Laktašima biće zanimljiv.

Reč je o srpskom krilnom centru Aleksandru Bursaću. Kako je ‘Sportando’ naveo, potpisao je ugovor sa Igokeom, a on će postati validan nakon što prođe lekarske preglede i kada se ABA liga zvanično vrati sa odsustva zbog koronavirusa.

Navijači u Srbiji pamte dobro prošlogodišnji incident Bursaća i Gagića, te će biti zanimljivo videti kako će bivši košarkaš Partizana Đorđe Gagić i Aleksandar Bursać sarađivati zajedno.

ISTORIJSKA PROMENA U REGIONU: Čuveni Crnogorci preuzimaju hrvatskog velikana?!

Podsetimo se šta se desilo. Nakon jednog prodora Aleksa Renfroa nije dosuđen faul što je iznerviralo Partizanovog plejmejkera, a dok je tekao usporeni snimak na parketu je došlo do sukoba Đorđa Gagića iz Partizana i Aleksandra Bursaća iz FMP-a. Gagić je potom nekoliko puta pokušao da dođe do Bursaća koji se sklonio ka klupi FMP-a.

Centru crno-belih je nekoliko minuta bilo potrebno da se smiri, pokušavao je da se otrgne od saigrača a na kraju su oba košarkaša morala da odu u svlačionicu, u koju su Gagića ispratili Nikola Lončar i Stefan Janković.

Pogledajte šta se dešavalo tačno pre skoro godinu dana na terenu u Železniku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter