0
Košarka

FOTO: NBA

PRAZNE TRIBINE I U NBA: Evo koji ćemo meč prvo gledati bez publike

Objavljeno: 11.03.20 u 23:16

Grad San Francisko odlučio je da se mečevi Golden stejta igraju bez prisustva publike, reakcija lige još se čeka.

Lebron Džejms je pre nekoliko dana izneo oštar stav, koji je nakon nekog vremena ‘omekšao’ te košarkaš Lejkersa sada priča drugačiju priču.

Ako dođem u halu i u njoj ne bude navijača, onda neće biti ni mene“, rekao je Lebron Džejms prošle nedelje, oštro odbacivši bilo kakvu ideju da igra pred praznim tribinama prvobitno je rekao Džejms, njegov stav sada je znatno blaži.

Igram za moju porodicu i moje navijače. Bio bih razočaran kada niko ne bi došao na meč. U isto vreme, ponekad moramo da slušamo ljude koji voe računa o aktuelnim dešavanjima. Ako smatraju da je najbolje za bezbednost igrača, frančiza, kao i fanova, moraćemo da poslušamo njihove savete – rekao je Džejms danas na konferenciji za medije u trening centru Lejkersa.

Gradske vlasti San Franciska uvele su zabranu okupljanja koja premašuju 1000 prisutnih, a tu se podrazumevaju i dueli Voriorsa. Ideja vlasti je da u što većoj meri suzbiju korona virus.

Kako navode tamošnji mediji, odluka će biti na snazi najmanje dve nedelje. Čeka se zvaničan stav lige ovim povodom, a videćemo hoće li se meč Golden Stejt Bruklin odigrati u petak u 3.30 izjutra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter