0
Košarka

NBA: Jokić ispod proseka, Denver opravdao ulogu favorita (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.20 u 09:16

Mirno veče u NBA ligi, odigrana su tri meča, a samo jedan predstavnik Srbije izašao je na teren. Denver Nagetsi nadigrali su Milvoki Bakse rezultatom 109:95.

Ekipa Milvokija bila je znatno oslabljena jer je u ‘Pepsi Centar’ istrčala bez Janisa Adetokumba, Krisa Midltona, Erika Bledsoa i Bruka Lopeza. Nikola Jokić to nije iskoristio za još jedno dominantno veče, već je meč završio sa 10 poena, devet skokova, sedam asistencija, upisao je i jednu ukradenu loptu.

Srpski centar je prvu deonicu završio bez učinka, a raspoloženi su bili Pol Milsap i Monte Moris koji su vodili Nagetse do 15 poena prednosti nakon prve četvrtine. Jokić je uspeo da se upiše sredinom druge četvrtine u strelce, domaći su održavali pristojnu prednost, a Braun i Korver trojkama spuštaju na poluvreme na samo osam poena zaostatka.

U trećoj deonici mučili su se i jedni i drugi u napadu, postignut je samo 31 poen, a domaćin je ponvo došao do dvocifrene prednosti, a Baksi ponovo trojkama spuštaju na minus tri pred odlučujućih 12 minuta.

Ubacili su Nagetsi u ‘petu brzinu’ u poslednjoj deonici, vratili su se na dvocifrenu prednost, a u završnici je Jokić postigao preostalih osam poena.

Srpski centar je za 30 minuta na parketu šutirao 4/13 iz igre, ubacio je 10 poena. Imao je i dve izgubljene lopte. Džamal Marej bio je najefikasniji sa 21 poenom, Milsap je dodao 20 poena i 10 skokova, Grent 19, a Geri Heris 15 poena. U poraženom sastavu istakli su se Kajl Korver sa 23 i Sterling Braun sa 16.

Hoks – Hornets 143:138 pp
Nagets – Baks 109:95
Džez – Reptors 92:101

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter