0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter

CRNA GORA ZATVARA STADIONE I DVORANE: Budućnost protiv Zvezde bez navijača!

Objavljeno: 10.03.20 u 23:50

Koronavirus širi paniku širom sveta, a preventivne mere već sprovode u susednoj Crnoj Gori, to će se oslikati i na sport.

Crna Gora je upalila alarm kada je reč o koronavirusu. Ministar zdravlja te zemlje Kenan Hrapović saopštio je danas da će se svi domaći i međunardni sportski događaji u ‘komšiluku’ igrati bez prisustva publike. To praktično znači da bi u potencijalnom duelu Budućnosti i Crvene zvezde u polufinalu plej-ofa ABA lige bile prazne tribine. Do prvog meča ova dva tima trebalo bi da dođe 27. marta, a utakmice se igraju na dve pobede.

To bi mogao da bude veliki hendikep za Budućnost, ali bi moglo da dovede do smirivanja strasti, jer su dva kluba u ‘ratu’ od finalne serije pre dve godine, a sve je kulminiralo pre godinu dana kada smo gledali sve osim sporta u duelu dva tima. Na kraju u decembru prošle godine Crvena zvezda nije otputovala na gostovanje u Podgoricu usled sve većih tenzija između Crne Gore i Srbije oko zakona o veroispovesti.

Međutim, mediji u Crnoj Gori pišu da sportski savezi i klubovi još uvek nisu dobili zvaničan dopis o tome da se sportski događaji igraju iza zatvorenih vrata za navijače. Videćemo epilog narednih dana. Skupština ABA lige je u petak u Zagrebu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter